Collecties van NED Dutch Fashion Design, TQ Amsterdam en ICNK Amsterdam

NED Dutch Fashion Design

Modieus, comfortabel, stijlvol en draagbaar. Dat zijn de kernwaarden van de collectie van NED Dutch Fashion Design. Alle items zijn op elkaar afgestemd en onderling te combineren. Kenmerkend is verder het gebruik van prints, kleuren en de focus op pasvorm. Trends worden vertaald in een draagbaar concept met betaalbare prijzen.

Tachtig procent van de artikelen kost maximaal €49,95. De prijs-kwaliteitverhouding is dan ook een sterk punt. Ooit begonnen met alleen bovenstukken brengt NED inmiddels een totaalcollectie. Zo zijn er fancy jassen toegevoegd, zoals teddy jasjes en trenchcoats. NED staat bekend om de kwaliteit van de stoffen. Vooral sterk zijn de jerseys en het gebruik van viscose elastaan. Dat zorgt voor comfortabele en draagbare items.

Een brede doelgroep voelt zich aangesproken door de toegankelijke collectie. Het maatbereik loop van maat S t/m XXL of 36 t/m 46. Door de jongere styling van de collectie spreekt NED de laatste jaren ook een wat jongere doelgroep aan. De NED-vrouw wil mode volgen, maar is wel praktisch. Ze koopt graag bij haar vaste adresje, liefst de lokale winkelier. En ze koopt graag setjes: items die ze met elkaar kan dragen, maar ook los kan combineren. Van alle stofkwaliteiten brengt NED dan ook minimaal twee of drie items, zodat je altijd kunt mixen en matchen.

TQ-Amsterdam – Mode die Inspireert en Verantwoordelijkheid Neemt

Een Nieuwe Visie Geboren uit Quarantaine
Bij TQ-Amsterdam begon onze reis naar innovatie tijdens de ongekende quarantaineperiode van COVID-19. Als ondernemers met een frisse blik zagen we mogelijkheden waar anderen beperkingen zagen. Ons hart ligt in de mode-industrie, en vanuit de vraag van vriendinnen naar een veelzijdige basiscollectie, ontstond ons unieke concept.

Tijdloze Stijl voor Elke Dag
In onze snel veranderende wereld, waar thuiswerken de nieuwe standaard is geworden, heeft de consument behoefte aan zowel stijl als comfort. TQ-Amsterdam beantwoordt deze roep met een compacte, tijdloze collectie. Onze kleding is ontworpen om moeiteloos aan te passen aan elke situatie van de dag, enkel door het wisselen van accessoires. Dit is tijdloze mode, bedacht voor duurzaamheid.

Veelzijdigheid en Comfort in Elke Vezel
Onze kenmerkende comfortabele broek weerspiegelt onze filosofie. Thuis is het uw toevluchtsoord voor comfort; op kantoor transformeert het met stijlvolle sneakers of laarzen naar ‘Casual Work’. Voor belangrijke vergaderingen schakelt u over naar ‘Serious Business’ met elegante pumps. En voor reizen? Combineer het met sneakers of laarzen voor de perfecte ‘Travel’ look.

Toegewijd aan Duurzaamheid en Vrouwelijkheid
Onze kernwaarden – comfort, stretch, gemak, duurzaamheid en vrouwelijkheid – weerspiegelen onze toewijding aan zowel onze klanten als de planeet. We hebben geleerd van de mode-industrie en luisteren nu aandachtig naar de wensen van onze klanten: een veelzijdige basiscollectie die zowel stijlvol als duurzaam is.

Een Bewuste Keuze voor Mode
We moedigen u aan om bewust te kiezen. Koop items die u op elk moment mooi maken en wanneer het tijd is voor vernieuwing, help ons dan met onze inspanningen om de textielberg te verkleinen. Stuur uw oude items terug naar ons hoofdkantoor voor recycling, en wij belonen u met een korting op uw volgende aankoop.

Ons Motto: Wees Jezelf, Op Elk Moment
Bij TQ-Amsterdam moedigen we u aan om kleding te dragen waarin u zich op elk moment goed voelt. Durf te kiezen voor comfort, stijl en duurzaamheid. Durf TQ-Amsterdam te dragen.

ICNK Amsterdam

ICNK-Amsterdam is een eigentijds Nederlands dameskledingmerk dat zich richt op vrouwen van alle leeftijden met een scherp oog voor stijl en mode. Het label werd in 2018 opgericht door Karin Blankespoor en de gebroeders Reversma. Met jarenlange ervaring in de damesmode hebben ze een diepe passie voor mode en ondernemerschap ontwikkeld, met expertise in design, inkoop en productie. Door haar heldere visie op de mode van nu en de toekomst, waarin duurzaamheid en de menselijke maat centraal staan, is haar droom werkelijkheid geworden: We houden van tijdloze kleding met een modieuze twist, die nooit verveelt en jarenlang meegaat!

De ICNK-Amsterdam items zijn uitstekend met elkaar te combineren en vormen een stevige basis voor elke garderobe. Van betaalbare basics tot unieke mode-items, samen creëren ze een fijne basis voor iedere vrouw. Onze doelgroep bestaat uit vrouwen met een eigen stijl die mode nauwlettend volgen, maar altijd kiezen voor tijdloze vormen die naast mooi, vooral ook comfortabel zijn. Daarom zijn jersey, brei en stretch essentieel. We presenteren twee keer per jaar een collectie en streven er altijd naar om een uniek geheel te presenteren.

ICNK-Amsterdam staat bekend om collecties die bestaan uit tijdloze, stijlvolle modeartikelen, vervaardigd van prachtige, unieke stoffen. Dankzij onze textielachtergrond en ruime ervaring in fabric sourcing streven we ernaar om altijd iets onderscheidends te bieden ten opzichte van onze concurrenten. Alle artikelen in de collectie zijn gemaakt van hoogwaardige, zachte materialen.